PHP Developer

The Social Plus është kompani amerikane e cila merret me zhvillimin e web dhe mobile aplikacioneve. Klientët dhe partnerët tonë janë kompani të njohura amerikane, me të cilet kemi projekte afatgjate, interesante dhe sfiduese.

Ne po rritemi dhe kemi nevoje për:

  • 2x PHP Developers


Kandidati apo kandidatja duhet të ketë:

  • Eksperiencë mbi 1 vjeçare në zhvillimin e Web Applications (PHP)
  • Njohuri të mirë të MySQL


Avantazh do të ishte njohja e CodeIgniter (por jo e domosdoshme).

Benifitet:

  • Kontrate afatgjate
  • Mundësi zhvillimi profesional
  • Pagë atraktive
  • Sigurim Shendetesor
  • Ambient inspirues i punës

 

Aplikimet mund ti dergoni në info@thesocialplus.com.

Me respekt,

The Social Plus

Shpallja ka skaduar
adform-pixel