Pjesëtar Ekipi

BelAmi
E skaduar

BelAmi po kerkon pjesetar ekipi per poziten delivery-shperndares ushqimi me orar 4-6 dhe 8 ore pune ne dite. 
 

Kushtet qe kerkohen:

 • Mosha mbi 18 vjet
 • Te jete komunikativ dhe i sjellshem
 • Te jete i afte te punoje ne grup
 • Te jete i afte te drejtoje motor elektrik

 

Kushtet qe ofrohen: 

 • Kontrate pune 1 vjeqare
 • Paga mujore + shtesa ne cdo porosi qe dergon + bakshish
 • Shujta ditore (1 ose 2 here gjate dites)
 • Sigurim aksidental gjate orarit te punes
 • Te dielen pushim
 • Pervoje pune dhe mundesi zhvillimi
 • Pune dinamike me staf profesional 
   

Te interesuarit mund te lajmerohen cdo dite pune nga ora 15:00 ne keta numra telefoni 044/049-133-848 
Adresa: rr. "Perandori Justinian" - Pejton perballe kompanise sigurimeve Scardian.

Shpallja ka skaduar