Agjent të Shitjes

Bereqeti Group Sh.p.k
1 ditë të mbetura

Bereqeti Group shpall konkurs për vende pune:

Lokacioni : Korroticë e Epërme Parku I Biznesit- Drenas 

Pozita : AGJENT TË SHITJES (2)
 

Detyrat e punës për Pozitën Agjent i Shitjes  

  • Promovon produktet e kompanisë dhe krijon shitje direkte për këto produkte
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre
  • Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunime ne grup

 

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë Universiteti (e preferueshme) dhe/ose Diploma e shkollë së mesme,
  • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperienc pune në shitje së paku 1 vit
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup

 

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV në email adressen info@bereqetigroup.com ose në numrin telefonit 049/200/287

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel