Shitës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Demonstron produktin për shitje
 • Sqaron karakteristikat e produktit
 • Përcjell produktet për t’u siguruar që produkti është në stok
 • Kryen faturimet dhe pagesat me para të gatshme dhe transfere bankare
 • Rekruton klientë të rinj dhe sigurohet që sherbimi ndaj klientëve të jetë në nivelin më të lartë


Kualifikimet:

 • Shkolla e mesme, preferohet dhe kanë përparsi edukimi universitar, njohja e ndonjë gjuhe të huaj angleze, gjermane.
 • Preferohet së paku një vit përvojë pune në shitje
 • Preferohet  te kene njohuri nga tekniku apo arkitektura
 • Te kene njohuri te shkelqyera ne Microsoft Office
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
 • E preferuar të ketë patentë shoferi

SI TE APLIKONI?
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit img_construction@yahoo.com duke dërguar CV-në tuaj me foto. 

Shpallja ka skaduar