Pozita të ndryshme

Furra EVROPA
4 ditë të mbetura

Furra Evropa bën prodhimin e produkteve të pjekurinave,  dhe është në kërkim të punëtoreve  për të ju bashkuar në një ambient të motivuar pune.

Furra Evropa në Ulqin është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitave të mëposhtme:

  • Shitese  x10
  • Kuzhinier/e  x4
  • Ndihmes kuzhinier/e x3
  • Picamen/e x1
  • Punetor e pergjithshem  x6
  • Pastrues/e x5

 

Puna është sezonale!

Vendbanimi dhe ushqimi sigurohet nga firma!

Numër kontaktues: +38267881288 (Viber & WhatsApp)

Apliko për këtë pozitë