Pozita të ndryshme në Prodhim

Afri Trade
E skaduar

BËHU PJESË E AFRI TRADE NPT

Kompania Afri Trade NPT po fillon me fabrikën e re për prodhimin e pecetave të lagura (WET WIPES), prandaj për plotësimin e nevojave me staf, shpallë:

KONKURS PUNE
 

POZITAT:
1. Menaxher/e i Përgjithshëm/e: 1 pozitë;
2. Depoist: 1 pozitë;
3. Operator/e i linjës kryesore të makinës: 1 pozitë;
4. Asistent/e operator/e dhe përgatitës i zgjidhjes së pelhurës dhe solucionit: 1 pozitë;
5. Operator/e i/e makinës së ambalazhimit: 1 pozitë;
6. Punonjëse të paketimit: 2 pozita;
7. Punëtore për pastrim dhe mirëmbajtje: 1 pozitë;

Procesi i aplikimit:
Ju lutemi aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në adresën e-mail: info@afri-trade.com ose duke e dorëzuar personalisht në zyrat e kompanisë në adresën:
Rruga Tirana, nr. 5, Prizren (ish-fabrika Printeks prapa Galeria Shopping Mall)
Konkursi është i hapur nga data 19.05 deri më 31.05.2023.

Për informacione shtesë, kandidatët e interesuar/e mund të kontaktojnë në numrin: Tel whatsapp/ Viber +38349 944 180 
Kandidatët e përzgjedhur/e do të kontaktohen për intervistë.

Shpallja ka skaduar