Praktikant (me mundësi punësimi)

AZTECH
E skaduar

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë përlëminë e elektroshtëpiakeve në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECHshpall konkurs  - vende të lira pune përpozitat:  

  • Praktikant në kategorinë e teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (me mundësi punësimi) Prishtinë - 4 pozita
     

Kualifikimet:

·        Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin te mesem

·        Të jetë metodik dhe i/e organizuar,

·        Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,

·        Preferohet leje e vozitjes (kategoria B), 

·        Preferohet të jene me vendbanim afër,

·        Aftësi të shkëlqyera komunikuese  me klientët

Ne ofrojmë:

·        Orar fleksibil të punës, 

·        Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë, 

·        Mundësi reale të zhvillimit profesional,

·        Pagë konkurruese

Të interesuarit mund tadërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 30.11.2021

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë ngaDepartamenti i Burimeve Njerëzore.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel