Ekipi jonë po rritet dhe jemi në kërkim të kandidatëve për t'iu bashkuar ekipit tonë. Nëse jeni entuziastë, tek ne do të keni mundësinë të krijoni, hulumtoni dhe të punoni në projekte të fushave të ndryshme.             

Me qëllim të avancimit të veprimtarisë jemi duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional për pozitën:                                                                   

  • PRAKTIKANT/E 
     

Kualifikimet dhe shkathtësitë profesionale: 

  • Student/apsolvent apo i sapo-diplomuar në Arkitekturë.
  • Kreativ dhe i gatshëm të punoj në ekip
  • Aftësi në dizajn dhe prezantim grafik
  • Njohje të programeve të arkitekturës

 

Pas përfundimit të suksesshëm të praktikës ofrohet mundësi punësimi. 

Të interesuarit duhet të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe portfolio (formati PDF) në email info@nark-studio.com. 

Afati për aplikim do të jetë deri më datën 25.05.2023. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen. 
www.nark-studio.com

Shpallja ka skaduar