Praktike ne Zhvillimin e Aplikacioneve

PRIMEX
17 ditë të mbetura

PRAKTIKE NE ZHVILLIM

Detyrat tuaja:

Praktika eshte 1 mujore me pagese. Gjate praktikes do te perdoren gjuhe te ndryshme programuese si ne frontend ashtu edhe ne backend dhe desktop aplications

Profili juaj:

  • I/e gatshme per te mesuar gjuhe te reja programuese
  • Vete inciativa per projekte te reja

 

Ne ju ofrojmë:

  • Një punë e larmishme në zyrë
  • Një shkallë e lartë e përgjegjësisë personale.
  • Vazhdimi i arsimit dhe mundësive të zhvillimit me hapësirë për iniciativë.
  • Një ekip i qetë, kolegë miqësorë dhe një atmosferë e mirë pune
  • Ne mirpresim aplikimin tuaj përmes postës elektronike

 

Per aplikim :  
erzenisma@forestdream.de

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel