Prezantues-e Mjekësor-e

Kompania “Besa Pharm’’ Sh.P.K. si përfaqësues ekskluziv dhe distributor për disa brende të njohura, në kuadër të zgjerimit të saj, hap konkurs pune për:  Prezantues/e Mjekësor/e

Numri i pozitave të hapura në tërë Kosovën: 5

 • Prishtinë (2 pozita)
 • Prizren (1 pozitë)Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Prezantimi i produkteve farmaceutike dhe parafarmaceutike tek profesionistët shendetësor;
 • Të ndjekë rezultatin e shitjeve të produkteve që kompania jonë i përfaqëson në treg;
 • Të analizojë prezencën e produkteve tjera në treg;
 • Raportimi në baza të rregullta.

 

Kualifikimet e nevojshme:

 • Fakullteti i Mjekësisë me drejtim Farmaci, Mjekësi e Përgjithshme, Infermieri, Mami, ose Fizioterapi (student në vijim); 
  ose Fakullteti i Ekonomisë me drejtim Marketing dhe Shitje (student në vijim);
 • Eksperiencë pune në fushën e prezantimit të produkteve së paku një vit;
 • Njohuri të tregut për produkte farmaceutike dhe parafarmaceutike;
 • Aftësi të mira komunikuese dhe paraqitje profesionale;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Patent shofer për kategorinë B.

 

Ne ofrojmë:

 • Pagë atraktive dhe bonuse;
 • Sigurim shëndetësor privat;
 • Trajnim dhe zhvillim profesional;
 • Veturë në posedim 24/7.

 

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mailin konkurset@besapharm-ks.com 

Konkursi është i hapur deri me datën 31 Gusht 2023 

Shpallja ka skaduar