Prezentuese e produkteve

Kompania: DURMISHI SHPK pas arritjes së marrëveshjes së bashkëpunimit me kompaninë D Group GmbH në Gjermani, shpall konkurs për vende të reja pune:

Prezentuese e produkteve

  • Të ketë shkollim të larte,
  • Të jetë fleksibile dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës.
  • Te ketë kompnikim dhe vision per arritjet e qellimeve te kompanise.
  • Prevoja e punes nuk eshte e domosdoshme
  • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

 

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: info@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball City GRILL) ne objektin e kompanise DURMISHI, ose na kontaktoni ne telefonin: 049693333.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel