PRINTIME TE MAICAVE - ALBI MALL / ZHABARI PRINT

Zhabari Print
E skaduar

Zhabari Print Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e printimit në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania "Zhabari Print" zhvillon aktivitetin e saj në 6 (gjashte) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, dhe ne Shqiperi/Tirane. 
Aktualisht Zhabari Print Shpk kërkon të rekrutojë shitës me gjysem orari; 
Shitës/e në Prishtine-Albi Mall: 2 pozita 
 

Detyrat dhe përgjegjsitë: 
• Mirëpritja e konsumatorëve dhe ofrim i shërbimeve, 
• Këshillon klientët duke u ofruar atyre sqarime për produktet, 
• Ndihmon konsumatorët për të bërë zgjidhej duke ndërtuar raporte të besueshëm-duke ofruar sugjerime dhe opinione, 
• Në bashkëpunim me menaxher-in/en organizon punët dhe përkujdeset që dyqani të jetë në përputhshmëri me instruksionet e kompanisë, 
• Sigurohet që çmimet e produkteve të jenë të vendosura, 
• Bën rregullimi dhe renditjen e produkteve sipas instruksioneve, 
• Monitoron dhe mirëmban dyqanin, 
• Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi. 

Kualifikimet: 
• Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë, 
• Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve, 
• Njohuri  të mira në kompjuter, 
• Preferohet të jene me vendbanim afër Albi Mall.

 

Dergoni CV-ne ne zhabariprint@gmail.com ose na kontaktoni ne viber +383 49 108 100.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel