Agjent/e shitjesh

Center Shqiptare shpk,eshte nje kompani e cila operon ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve te ambalazhimit te linjes se luksit, si canta letre/ kuti kartoni me magnet / canta pelhure / kuti dedikuar pasticerive / kantinave / argjendarive dhe produkteve te tjera te personalizuara. 

Me shume informacion rreth nesh do te gjeni ne adresen tone: www.centershqiptare.com.


Kriteret e pozicionit.
- Te ketë pervoje  ne fushen e shitjeve.
- Te kete aftesi shume te mira komunikimi..
 

Pergjegjesite kryesore:

- Prezanton ne menyre profesionale produktet tek klientet.
- Mban korrespondencen me klientet per cdo kerkese te tyre.
- Ndjek procedurat per realizimin e porosise deri ne dorezimin e produktit tek klienti.
- Ndjek dhe zbaton me pergjegjshmeri objektivat dhe politikat e kompanise.

 

Te interesuarit per kete pozicion pune jane te lutur te dergojne CV ne adresen: centershqiptare1@gmail.com

Ju lutemi percaktoni ne subjektin e e-mailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel