Programer / Zhvillues Softueri / Praktikant

APPDEC
45 ditë të mbetura

Appdec në vazhdimesi mban të hapur konkursin për pranimin e praktikantëve në fushën e Zhvillimit të Softuerit (Software Development and Testing).

Të interesuarit, duhet të kenë njohuri të mira teorike në fushen e zhvillimit të softuerit dhe në njërën nga gjuhet programuese C# apo JAVA.

Mund të aplikojnë edhe ata që në të kaluaren mund të kenë aplikuar (nuk janë pranuar) apo nuk janë ftuar në intervistë.

Gjatë kohës së pandemisë praktika mbahet nga distanca 'remote'.

Aplikimi bëhet në web faqen appdec.com/apply

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel