Programues PHP/Laravel (1)

Ne Alba-Media LLC jemi duke e rrit ekipin dhe jemi ne kerkim te kolegeve te fushes se PHP, ne kërkojm të bëjë pjesë të skuadrës edhe një (1) programer që ka përvojë profesionale Laravel/PHP (E rëndësishme)si dhe të jetë i interesuar në teknologji të tjera si: Magento, Drupal 8 / Wordpress MySQL,API + REST,JavaScript, AngularJS, React or Vue.js.  

Çka presim prej teje? 
Në këtë kompani kryesisht merreni me zhvillimin dhe e funksionaliteteve të aplikacioneve të klientëve. Mireni me zgjidhje në fushën e CMS, CMR, E-Commerce, API Design. Të jeni team player dhe të i kryni detyrat e caktuara me kohë.   

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën: info@albamedia-ks.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel