Promotere

I&C Global Marketing sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs pune për 3 pozita të ndryshme për femra me 2 mundësi të orareve të ndryshme mund të zgjedhni  

Paradite prej: 09:00 deri 17:00 apo mbasdite prej 17:00 deri 22:30.

1. Promotere femra në ambiente të hapura (8) Paga mujore fikse: 800 Euro

2. Promotere femra nëpër kafiqa dhe (4) Paga mujore fikse: 700 Euro.

3. Promotere femër (4) për vizita banesave/shtëpi dhe vizita për promovim nëpër biznese paga 500 Euro.
 
Mund të aplikoni vetëm apo me ndonjë person që dëshiron të punoni së bashku.

Përgjegjësitë:

Aftësitë e kërkuara:

  • Të keni pervojë pune e preferuar por jo obligative.
  • Të jetë e sjellshme dhe komunikative.
  • Mosha e preferuar është nga 16-30 vite.
  • Të ketë njohuri në shkathtësi në prezentim dhe shitje e preferuar.

 

Benefitet e punëmarrësit:

  • Kontratë pune afatgjate dhe lajmërim i menjëhershëm si punëtore me kontratë pune e rregullt.

 

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në numrin e telefonit në viber: 043 818 830 apo thirrje telefonike deri në ora 20:00 dhe jo më vonë.

Apo mund të dërgoni CV-në me foto në email: investcorp.ks@gmail.com

Shpallja ka skaduar