Praktikantë me pagesë

Piar
11 ditë të mbetura

Në Piar para disa muajsh e kemi fillu një program të punës praktike me pagesë, i cili ka rezultuar shumë i sukseshëm - dy praktikantët e parë të përzgjedhur tanimë janë duke punuar me orar të plotë në kompaninë tonë.

Andaj ne kemi vendosur që të hapim edhe një konkurs tjetër për të rritur ekipin tonë me të rinj dhe entuziastë që duan të rriten dhe zhvillohen bashkë me kompaninë tonë.

Për të aplikuar, ju lutemi vizitoni linkun: https://bit.ly/AplikoPiar, klikoni "Kyçu për të aplikuar" dhe ndiqni hapat në vijim.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel