Punëtor fizik, Operator dhe mirëmbajtës i makinave

AGROKOR SHPK
2 ditë të mbetura

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj, shpall;

 

Konkurs për vende të lira pune për këto pozita:

  • 1. Punëtor fizik ne sektorin e prodhmit - 1 vend
  • 2.Operator dhe mirëmbajtës i makinave ne sektorin e prodhimit - 1 vend

 

Përshkrimi i punës:

  •  Puntor në sektorin e prodhimit, bën punë te ndryshme mbrenda sektorit te prodhimit.
  •  Operator dhe mirëmbajtës i makinave, bën mirëmbajtjën dhe operimin në linjat e prodhimit.

 

Orari i plotë.

Nr. kontaktues - tel dhe viber +38345321271

Apo të paraqiteni në zyret tona në Shkabaj rruga për Obiliq.

 

 

Apliko për këtë pozitë