Punëtor Ndihmës në Prodhim

Galvacoat
5 ditë të mbetura

Galvacoat hap konkurs për plotësimin e pozitës:

 • Punëtor Ndihmës në Prodhim

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Aftësi të larta organizative
 • Detyrat të cilat i delegohen nga menaxheri i prodhimit

Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Aftësi të mira ndërpersonale
 • Përvoja në fushën përkatëse konsiderohet përparësi por jo e domosdoshme


Ne ofrojmë:

 • Kontratë të punës të rregullt
 • Orari i punës e Hënë - Premte
 • Sigurim Aksidental 24H
 • Pagë konkurruese
 • Pagesë e orës shtesë
 • Paga e 13-të


Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: Info@galvacoat-ks.com

NR KONTAKTUES 049100119

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani