Punëtor në Market

Express Store
E skaduar

KONKURS PUNE 

Pozitat:

 Punetor në market

Vendi: Prishtinë

Lloji: Orari plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

-Të pranoni dhe përshendesni  konsumatoret me mirësjellje

-Të përgjigjeni në pytjet e konsumatorëve duke i ofruar shërbim

-Të mrëpresin konsumatorët dhe ofrojnë mbeshtetje gjatë procesit të blerjes

-Të mirëmbani dhe kujdeseni për hapësirat shitëse dhe mjetet e punës

-Të kontrolloni afatet dhe gjendjen e produkteve në market

-Serioz, i përgjegjshem dhe i perkushtueshem për punën

Kërkesat për poziten:

       -Diplomë e Shkollës së Mesme

        -Përvojë paraprake pune në sherbim ndaj konsumatoreve dhe shitje në pakicë

        -Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë

        -Të jetë i aftë të punoj në ekip dhe të ketë aftësi organizative

  Ju përfitoni:

      -Saktësi në pagë

      -Sigurim Shëndetësorë

      -Asistencë edukim dhe trajnime shtesë

      -Rekreacion

 

Express Store - "2 HapaLarg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te shitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor të zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

Procesi i Aplikimit: Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com Konkursi mbetet i hapur nga data: 11.01.2022 deri  24.01.2022.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel