Punëtor për riparimin dhe ngjyrosjen e mobileve

MOBIN
E skaduar

Shtëpia e Mobileve “MOBIN“ shpall konkurs për vend të lirë pune:

Punëtor për riparimin dhe ngjyrosjen e mobileve

Vendi i punës: Fushë Kosovë

 

Kushtete punës:

  • Përvojë pune në montimin e mobileve,
  • Përvojë pune në riparimin e produkteve,
  • Përvojë pune në ngjyrosjen e produkteve nga MDF dhe DRU,
  • Mosha e preferuar: 20-40 vjeçare,
  • Të ketë patent shofer (e preferuar).

 

Për të interesuarit MOBIN ofron:

Paga mujore: 500€,

Mundësi zhvillimi dhe avancimi në pozitë,

Kontrate pune afatgjate.

 

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund të paraqiten në zyret tona që gjinden në: Fushë Kosovë, ish Komuna e vjetër në Fushë Kosovë, ku edhe do të plotësoni aplikacionin për punësim nga ora 08:00 deri në 17:00.

Kontakti: 049/937-850

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel