Punëtore me pervojë në Estetikë

Sibella'S Beauty
16 ditë të mbetura

Në sallonin e bukurise "Sibella's Beauty" urgjent kërkohet:

* Punëtore me pervojë pune në Estetikë,
Page atraktive (me marreveshje)

Duhet te kene pervoje pune ne fushen e Estetikes, e ne vecanti per:

Thonje dhe Depilim.
Paga me marreveshje.

Nr kontaktues +38349113366

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel