Punëtore me pervojë pune në Estetikë

"Sibella's Beauty" Shpall konkurs per poziten:

  • Punëtore me pervojë pune në Estetikë (Punësimi është i menjëhershëm)
     

Page atraktive (me marrëveshje)

Kandiatet duhet të kenë përvoje punë në fushën e Estetikes, e në vecanti për:

  • Thonje dhe Depilim
     

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin +38349113366

Shpallja ka skaduar