Punëtore në Agjensi

adriatic24.ch
E skaduar

Konkurs për vende pune në Prishtinë

adriatic24.ch në Prishtinë Qendra Tregtare Bregu i Diellit, shpallë Konkurs për vende pune. Fton të gjitha të interesuarat të konkurrojnë për poziten në vijim:

Puntore për përfaqësinë në Prishtinë, Agjensi Udhëtimesh (rezervimin dhe shitjen e biletave)

• Aplikueset duhet të kenë aftësi të mira komunikimi, të kenë njohuri të mirë në internet word dhe excel.
• Aplikueset duhet të kenë vendbanim në Prishtinë ne afërsi te Agjensise.

CV-në, referencat dhe dokumentacionet përcjellëse, mund t'i dërgoni në këtë adresë elektronike: info@adriatic24.ch bashkangjitur me foto, apo ti sjellni direkt ne zyre.

Adresa:
Qendra Tregtare Bregu i Diellit Prishtinë

Për informata plotsuese mund të na kontaktoni në.
Mobil me WhatsApp dhe Viber:. 044 38 33 11
Tel:. 038 555 110

Shpallja ka skaduar