Punëtore në lokal

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit me prodhimin e varianteve të ndryshme të produkteve të miellit.  

Ne ofrojmë bukë dhe pjekurina të tjera të kualitetit shumë të lartë të cilat janë të certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve më të larta ndërkombëtare.

Me qëllim të zgjerimit të rrjetit të shitjes ne ftojmë të gjithë të interesuarit të aplikojnë për pozitën në vijim: Punëtore në lokal (2 vende të lira)

Lokacioni: Prishtinë (Dragodan)

Detyrat kryesore:

  • Zhvillimi dhe përgatitja e produkteve për shitje    
  • Kujdeset që cilësia e produktit të jetë konform specifikimieve dhe parametrave të kërkuar nga menaxherët e prodhimit dhe të cilësisë
  • Detyra tjera ditore të cilat kërkohen nga menaxheri

 

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme
  • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve
  • Nivel të lartë të motivit personal
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip

 

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: career@premiumbakery.net, ose duke kontaktuar në numrin:+38349106400

Vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Konkursi mbetet i hapur nga data 28/11/2023 deri më 28/12/2023.

Shpallja ka skaduar