Punëtor/e në Market

Express Store
E skaduar

KONKURS PUNE 

Pozita:- Punetor në market

Vendi: Pejë 

Lloji: Orari plotë


Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të pranoni dhe përshendesni  konsumatoret me mirësjellje
 • Të përgjigjeni në pytjet e konsumatorëve duke i ofruar shërbim
 • Të mrëpresin konsumatorët dhe ofrojnë mbeshtetje gjatë procesit të blerjes
 • Të mirëmbani dhe kujdeseni për hapësirat shitëse dhe mjetet e punës
 • Të kontrolloni afatet dhe gjendjen e produkteve në market
 • Serioz, i përgjegjshem dhe i perkushtueshem për punën

 

Kërkesat për poziten:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Përvojë paraprake pune në sherbim ndaj konsumatoreve dhe shitje në pakicë
 • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë
 • Të jetë i aftë të punoj në ekip dhe të ketë aftësi organizative
   

  Ju përfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësorë
 • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
 • Rekreacion
   

Express Store - "2 HapaLarg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te shitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor të zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.


Procesi i Aplikimit: Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com Konkursi mbetet i hapur nga data: 19.09.2023 deri  28.09.2023

Shpallja ka skaduar