Punëtor/e në Market

Express Store
6 ditë të mbetura

KONKURS PUNE 

Pozita:Punëtor/e në Market

Vendi: Pejë,Istog,Vrellë,Radavc dhe Drenas

Lloji: Orari i plotë i punës

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të pranoni dhe përshendesni konsumatorët me mirësjellje.
 • Të përgjigjeni në pyetjet e konusmatorit duke i ofruar shërbim.
 • Të ndihmoni konsumatorët në gjetjen e produkteve që kërkojnë.
 • Të ndihmoni bashkpunëtorët e tjerë sipas nevojës në të gjithë marketin.
 • Të kontrolloni afatet dhe gjendjen e produkteve në përgjithësi.
 • Të mirëmbani dhe kujdeseni për mjetet e punës.
 • Të siguroheni që raftet dhe hapësira nën përgjegjësinë tuaj të jetë e pastër.
 • Detyrat tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës.

 

Kërkesat:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Përvojë paraprake pune në shërbim ndaj konsmatorëve dhe shitje me pakicë.
 • Shkathësitë shkëlqyera komunikuese dhe punes në ekipë.
 • Fleksibilitet në orar dhe gadishmëri efektive për punë

 

Jupërfitoni:

 • Saktësi në pagë
 • Sigurim Shëndetësor
 • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
 • Rekreacion

 

Express Store - "2 HapaLarg"-Kompania më e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te shitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor të zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfidatë reja.

 

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com

Konkursi mbetet i hapur nga data: 15.03.2023 deri me 31.03.2023.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel