Punëtorë në prodhim dhe montim

NEU PLAST
E skaduar

Fabrika për prodhimin e dyerve dhe dritareve "NEU PLAST" Hap konkurs pune  

Punëtorë në prodhim dhe montim

Lokacioni: Gjakove

Të interesuarit të paraqiten në neuplast.gjk@gmail.com ose në numrin 044 551 051

Shpallja ka skaduar