Punëtorë

Kompania EcoAlpha me lokacion në Dragodan, Prishtinë hap konkurs pune për:
 

Punëtorë për dyer dhe dritare nga plastika dhe rroleta
 

Kushtet e punës:
- Të ketë përvojë pune paraprake (obligative)
- Të jetë i përkushtuar për punë
- Të ketë njohur pune në këtë fushë
- Të jetë fleksibil dhe i përkushtuar për punë.

Orari i punës: E Hënë- Premte nga oa 08:00h-18:00h

Të interesuarit mund të telefonojnë në 049 152 517 apo 049 416 829

Shpallja ka skaduar
adform-pixel