Punëtore/a Edukatore, Shanksite/a, Kamariere/a, Mirëmbajtëse

HappyKids
15 ditë të mbetura

HappyKids Peje shpallë  konkurs për pozitat: 

 

  • 8 Punëtore/a, Edukatore
  • 4 Shanksite/a 
  • 8 Kamariere/a
  • 2 Mirëmbajtëse

 

Lokacioni është në Pejë.

Të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit 049282898, si dhe në numrin 048111108.

Faleminderit për vëmendjen dhe presim me padurim të aplikacionet tuaja!

Apliko për këtë pozitë