Punonjës në Autolarje

AutoMita shpk
E skaduar

Dëshironi të jeni pjesë e stafit të kompanisë vendore lidere në auto industri?

Si rezultat i rritjes në vitet e fundit, keni mundësinë të aplikoni tek Auto Mita dhe të bëheni pjesë e brendeve lidere botërore (Renault, Dacia & Nissan).

Pozita e hapur është:

Punonjës në Auto-Larje

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

• Të kryejë mirëmbajtjen e rregullt të automjeteve të kompanisë.

Specifikat e punës:

• Të posedoj patent shofer – kategoria B;

• Njohuri bazike për përdorimin e mjeteve të punës.

 

Ju ftojmë të aplikoni në : hr@automita.com

Shpallja ka skaduar