Punonjëse për Higjienë (Pastruese)

AZTECH
E skaduar

Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (nëntëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë, Lipjan dhe Vushtrri. 
Aktualisht Aztech Shpk kërkon të rekrutojë shitës me orar të plotë; 
 

Punonjëse e Higjienës (Pastruese) në Prishtinë 1 pozitë 
 

Detyrat dhe përgjegjsitë: 
 

 • Kryerja e shërbimeve të pastrimit në objektin e Zyres Qendrore
 • Kryen punë të tjera sipas nevojës së kompanisë dhe natyrës së punës 
   

Kualifikimet:

 • Përparësi kanë punëtoret të cilat kanë përvoje pune në lëmine e pastrimit
 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin fillorë,
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve, 
   

Preferohet të jene me vendbanim afër Zyres Qëndrore - Adresa Cagllavicë-LLapnasellë 
 

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 • Pagë konkurruese. 
   

 

Të interesuarit mund ta dergojn CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com jo më larg se me datë:26.09.2020


Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel