Puntor Fizik

Mermer Granit Arti shpk
17 ditë të mbetura

                                                                                         Konkurs

 

"Mermer Granit Arti shpk" shpall konkurs për vende të reja pune në Ferizaj dhe Prishtinë:

                    

  •    Pozita: 3 Puntor Fizik 

              

        Kushtet:

  • Të ketë gadishmëri të punoj në grup, të jetë i përgjegjshëm, dhe të ketë sjellje dhe veti të kënaqshme,
  • Ti përshtatet orarit fleksibil të punës dhe të jetë i përgjegjshëm dhe i përkushtuar në punë,
  • Përvojë pune e mëparshme (E preferuar)

  

 

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund të paraqiten personalisht në zyret e Mermer Granit Arti shpk në Ferizaj Adresa: Magj.Prishtinë-Ferizaj kilomentri 2, E Hënë-E Shtunë prej orës: 08:00-17:30 ose të kontaktojnë në numrin : 049609-600

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel