Puntor në autolarje, mirëmbajtës i objektit dhe oborrit

Ejona Sh.P.K
7 ditë të mbetura

Kërkojmë puntor për Autolarje si dhe mirëmbajtës të objektit dhe oborrit, në objektin tonë në Zahaq.       

Të interesuarit të lajmërohen në 049137987 ose në zyret tona në Zahaq.  

Apliko për këtë pozitë