Puntore per shtepi, pastruese

Pune private
E skaduar

Kerkohet nje puntore per shtepi,
Ne shtepi banon vetem nje e moshuar, e cila posedon shendet te mire (munde te ece, te haje, te fleje vetem)

pune te perditshme ne shtepi (pergatitja e bukes, pastrim, mirmbajte etj.)
Pushim 2 dit ne cdo 2 jave (varesisht edhe me marreveshje)
Pune ndodhet ne Presheve
Rroga 400 Chf
Banimi, ushqimi jane falas dhe te siguruara nga punedhenesi
Ju lutem te kontaktojn vetem te interesuarit serioz nr. +41 76 423 21 66 (whatsapp dhe viber)

Shpallja ka skaduar
adform-pixel