QA Engineer

Celonis
9 ditë të mbetura

Bëhuni pjesë e Celonis si Senior QA Engineer

 

Kualifikimi i preferueshem

• Diploma universitare në fushën e shkencave kompjuterike apo kualifikim i ngjashëm

• Përvojë pune në Software Engineering (p.sh Java, Javascript)

• Njohuri të mira mbi funksionimin e software-it që është user-friendly dhe user-oriented

• Përvojë në testimin e automatizuar dhe menaxhimin e proceseve të testimit (p.sh Selenium apo/dhe Cypress)

• Njohuri në CI Tools si Jenkins apo Bamboo

• Certifikim ISTQB

• Përvojë me testimin e shfrytzueshmërisë (ka përparësi)

• Njohuri të mira të gjuhës angleze në shkrim dhe komunikim

 

Pergjegjesite

• Mbikëqyrja e cilësisë së lartë të produktit tonë

• Përkrahja e developerave për ruajtjen e cilësisë së produktit  

• Zhvillimi i strategjisë së sofistikuar për testim

• Organizimi dhe monitorimi i të gjitha testeve të automatizuara.  

• Lidhja e kërkesave të klientëve krahas zhvillimit dhe qëllimeve tona.

• Mbikëqyrja e të gjitha inovacioneve dhe implementimit të tyre në software

• Ju si pjesë e ekipit do ta keni mundësinë të punoni edhe në teknologjitë të zhvilluara in-house, te cilat perdoren prej shume ekipeve në aplikacioneve të ndryshme.  

 

Si te aplikoni?

Ju lutemi hyni në faqen në vijim dhe plotësoni informatat e kërkuara dhe bashkangjitni CV-në tuaj:  

https://boards.greenhouse.io/celonis/jobs/4275678003

Shpallje të ngjajshme do të hapen edhe gjatë javëve në vijim, ju lutem përcillni portalet e punës apo faqen tonë në Facebook.

Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni në +383 49 108 103.

 

Pse Celonis eshte vendi me atraktiv per pune?

• Produkti jonë kryesorë është Intelligent Business Cloud që paraqet veglën më të fuqishme në botë për analizimin, përpunimin dhe transformimin e të gjitha proceseve biznesore të mbështetura nga IT.

• Ne jemi një kompani e udhëhequr nga teknologjia dhe si e tillë kemi zhvilluar databazën in-memory në C++ për analize të proceseve, framework në Java si dhe librari për komponente në Angular - të gjitha in-house.

• Kultura e kompanisë tonë përfshinë një staf mendjehapur, pajisje high-end për punë, pije dhe snacks në zyre, të premte argëtuese, organizime jashtë zyres, onboarding në Munich dhe një zyre inovative që përmban këndin e argëtimit, zërimin e avansuar, ventilimin e ajrit, gjelbrimin e brendshëm si dhe dog friendly.

• Kompenzime të larta, employee stock options program dhe sigurim shëndetësor privat.

• Për ne është shumë me rëndësi që stafi jonë të ndihet i plotësuar në punë si dhe ta arrijë potencialin maksimal. Prandaj i kushtojmë shumë rëndësi programit tonë path to excellence i cili synon ti avancoj punonjësit në rank më të lartë duke synuar ekselencën.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel