Recepcioniste

KONKURS

 • Përshkrimi i përgjithshëm i punes:
 • Recepsionistja është përgjegjëse për të siguruar një pritjemiqesore dhe efikase per te gjithe klientet
 • Të luajë një rol në drejtimin e përgjithshëm të recepsionit dhepër të ndihmuar koleget dhe klientet aktual dhe potencial
 • Eshte pergjegjese per rezervimet e dhomave.


Detyrat kryesore dhe përgjegjësitë:

 • Të jete e afte ti sherbej klienteve sipas kerkesave te tyre,te jete fleksibile dhe komunikative si me klientet ashtu edhe me koleget, sidhe te jete e gatshme qe ti siguroj sherbim te shkelqyer klienteve
 • E afte për të ndërtuar raporte të mira me të gjithë klientetdhe per ti ndihmuar atyre rreth kerkesave dhe ankesave
 • E afte për ti siguruar qëndrim të rehatshëm dhe të këndshëmklienteve
 • E afte per të ndërmarrë detyra të përgjithshme të recepcionit,duke përfshirë telefonatat qe vijne nga brenda dhe jashte Hotelit.
 • E afte per tu siguruar që të gjitha rezervimet dhe anulimetjanë përpunuar në mënyrë efikase.
 • Check in dhe Check Out, Pagesat.
 • Kontrollimi dhe evidentimi ditor i faturave dhe arkës
 • Ti zbatoj me pergjegjesi detyrat që i percaktohen nga stafi imenaxhues
 • Te komunikoj Gjuhen Angleze eshte obligative
 • Gjuhet tjera jane perparesi.
 • Shkathtësipër të mësuar me dëshirë dhe i interesuar dhe entuziast për punë;
 • Aftësipër të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndër personale dhe punë ekipore si dhe idisiplinuar


Kualifikimet

Shkolla emesme obligative , fakulteti preferencial.

Pervoja emeparshme si recepcioniste preferenciale.

Nesemendoni se i plotesoni keto kushte, atehere dergoni CV-ne tuaj ne kete adrese:

 info@classic-hotel-prizren.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel