Recepsioniste

Recepsioniste:

Ne jemi duke kërkuar një recepsioniste miqësore dhe organizative. Në këtë pozitë, ju do të mirëprisni klijentet në qendren tonë, duke bërë rezervimet për terminet e trajtimve që sherben qendra jonë për ta, dhe në pergjegjesi gjatë trajtimve të ndjekim nevojat e klijentve tanë. Kandidatja jonë ideale duhet të paraqes një imazh të shkëlqyer të qendres tonë dhe që të lë përshtypje të shkëlqyer.

 

Detyrat dhe Pergjegjesitë:

 • Është përgjegjëse për të siguruar shërbime të shkëlqyeshme për të gjithë klijentet që nga momenti i kontaktimit.
 • Ofrimi i shërbimeve cilësore për klijentët,
 • Mikëpritja e klijentëve dhe sherbimi korrekt,
 • Komunikimi përmes telefonit dhe emailave,
 • Komunikimi sipas kërkesës promocionale të qendres,
 • Përgjegjëse për rezervimet tretmanve dhe sherbimve qe ofronë qenrda AME

 

Aftësitë:

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme
 • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
 • Njohja e shkëlqyer e gjuhës angleze(Gjuhët tjera janë perparesi)
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi në të folur dhe të shkruar,
 • Aftësi të mira organizative dhe sociale
 • E motivuar për punë.

 

Të interesuarit të dërgojnë CV-në duke i bashkangjitur një fotografi, në e-mail tonë:

 ame.laserclinic@gmail.com 

 

Adresa: Gjendemi në Rrugën B, mbi Hebs, Prishtinë.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel