Recepsioniste, Masazhere, Fizioterapeute, Praktikante

Princ Massage
E skaduar

PRINC MASSAGE shpall konkurs pune per pozitat:

Recepsioniste (1 pozitë);
Masazhere (4 pozita);
Fizioterapeute (2 pozita);
Praktikante (3 pozita).

Duke ju ofruar një vend pune me pages si dhe duke ju ofruar nje dite pushim gjate javes.
Perparesi punesimi do te kene te gjitha te interesuarat e gjinise femrore.mosha 18/30

Te gjithe te interesuarat mund te lajmerohen ne numrin:
+38349838300(Viber)whatssap

Ose
gjindemi:
Rr.Bajram Kelmendi Mbrapa Teatrit Dodona
Konkursi mbetet i hapur deri ne plotesimin e vendeve te punes...

 

Shpallja ka skaduar