Recruiter

Star Telecom
13 ditë të mbetura

Kompania Star Telecom kerkon njerez te motivuar dhe me eksperience ne fushen e rekrutimit.

Ofrohet kontrate e rregullt sipas legjislacionit te Republikes se Kosoves.

Ju lutemi te dergoni resumene tuaj ne adresen:


HR@Star-Telecom.Net

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel