Regjisor/e

Kompania Imagine Films ShPK ,hap konkurs pune për:     

 • Regjisor/e (2)
   

Detyrat dhe përgjegjësit:

 1. Krijimi I skenarit per videoklipe dhe reklama.
 2. Udheheqja (Directing) e ides se krijuar nga vet-ja ose klienti.
 3. Mbikëqyrja e procesit të preproduksionit, produksionit dhe post produksionit.
 4. Monitorimi i projektit që të shkojë sipas orarit dhe buxhetit të planifikuar
 5. Mban marrëdhënie pozitive midis klienteve dhe ekipit
 6. Kryen të gjitha detyrat e tjera të përcaktuara nga menaxheri në kuadër të fushës së përgjegjësisë
   

Ne ofrojmë:

Pagë atraktive

Trajnim dhe zhvillim professional

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit: ss@onimaspace.co duke dërguar CV-në.

Shpallja ka skaduar