Rental Agent ( Agjente të rentes)

RENT A CAR GETI me adresë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës shpall konkurs për: 

• 5 Rental Agent ( Agjente të rentes) 

Detyrat: 

• Marrja me kërkesat e klientëve rreth rezervimeve dhe çmimeve të veturave. 

• Shpjegimi rreth disponueshmërisë së veturave se bashku dhe kostos se rentes. 

• Plotesimi i dokumenteve te nevojshme dhe pranimi I pageses nga klienti. 

• Kontrollimi i rezervimeve ne baza ditore dhe pergaditja e veturave per ato rezervime. 

• Pranimi dhe dorzimi i veture ndaj Rent marësit  Kushtet per aplikim: 

• Pervoje pune me klient. 

• Njohja e gjuhes angleze. 

• Aftesi pune ekipore dhe aftesi te mira komunikuese. 

• Te jete e gatshme te punoj me orar fleksibil. 

• Gjinia Mashkull / Femer  

• Mosha e lejuar 20 - 40 vjeq 

Benefitet: 

• Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi. 

• Pagesa permes Bankes ose Kesh (Me Marveshje ) 

• Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi 

• Udhtimi pa pages ( Prishtinë - Air Port linja e Autobusëve te Prishtinës vetëm për Staf të Air Port ) Rentacargeti@gmail.com 

+38348639739 
Viber/Whatsapp

Shpallja ka skaduar
adform-pixel