Revit MEP Modeler

Dimension HR
E skaduar

Dimension HR për një kompani inxhinierike ndërkombëtare që ofron shërbime konsulence në Shqipëri dhe Europë për dizenjimin dhe implementimin e modeleve BIM, po kërkon të rekrutojë: Revit MEP Modeler

Level: Junior/ Mesatar/Senior

KUALIFIKIME:

Experiencë:

 • Preferohet të ketë 2 vite eksperiecë në inxhinieri (Jo kriter skualifikues)
 • Eksperiencë minimalisht 1 vit në përdorimin e programit Revit MEP (3D modeling)
 • Aftesi të tjera kompjuterike: Navisworks, BIM 360
 • Eksperinca në industrinë e dizanjimit përbën avantazh

 

Arsimi:

 Arsim i Lartë. Preferohet diplomë në Inxhinieri

 

Aftësi:

 • Anglisht niveli B1 në të shkruar/folur
 • Njohje e programit Revit MEP
 • Italishtja përbën avantazh (Jo kriter skualifikues)

 

Cfarë kompania ofron:

 • Bashkëpunim me klientë ndërkombëtare
 • Përvojë në projekte të mëdha ndërkombëtare
 • Punë interesante në fusha të ndryshme: ndërtesa industriale, ndërtesa tregtare, shkencore dhe projekte teknologjike etj
 • Trajnim i vazhdueshëm për zhvillim personal
 • Punë remote ose hibride (shtëpi/zyrë)
 • Paketë shumë e mirë financiare

 

Si të aplikoni?

Profesionistët e interesuar për këtë pozicion janë të ftuar të dërgojnë CV-në e tyre në adresën 

rekrutime@dimensionhr.al  me subjekt “ Revit MEP modeler

Ju mirepresim!

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”ne Shqipëri dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi

Shpallja ka skaduar
adform-pixel