Sigurim Fizik

"International Security" sh.p.k shpall vende te lira pune:

 

  • 15  Pozita Roje te Sigurimit Fizik (Sigurim Themelor)

 

Lokacioni: Prishtinë, Lipjan, Fushë Kosovë

 

Ofrojmë punësim te menjëherëshem - Perparsi kan personat te cilet jan te licencuar nga Ministria e Punëve të Brendëshme.

 

Kualifikimet dhe Aftësit që duhet ti ken kandidatët:

  • Të kenë të perfunduar shkollën e mesem
  • Mos të ken qen të denuar apo të ndjekur penalisht
  • Aftesi te shkelqyeshme komunikuëse
  • Aftesi per te punuar ne situat stresuese
  • Aftesi per te punuar i pavarur si dhe ne pune ekipore.

 

Si te Aplikoni:

 

Kandidatet e interesuar mund të lajmërohen cdo ditë pune prej orës 9:00 - 17:00 në zyret Qendrore të kompanisë,

Adresa: Ulpianë Rr Imzot Nik Prela , Afer fontanes  apo ti dergoni CV-të përmes postes elektronike në e-mail adresën: sigurimiinternational@gmail.com

 

Afati per aplikim eshte i hapur deri me datën: 10.02.2020

 

Per informata shtes na kontaktoni:

038/555-006, 049/748-480, 049/748/483, dhe 044/148-901

 

JU MIREPRESIM!

Shpallja ka skaduar
adform-pixel