Rojtar

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me seli në Magjistralja Prishtine - Shkup, Llapnaselle perballe KFC te rrethi i lagjes Marigona – shpall konkurs për:

1. Sigurim fizik (Rojtar) 1 - Pozitë

Kushtet e kërkuara:

Të jetë serioz dhe korrekt
I afte te punoje nen presion
Mosha e preferuar 25 - 55 vjeçar.

Aplikantet të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!
Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni  CV-në në emailin: oazacompany.hr@gmail.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel