Rrobaqepës/e

Savage sh.p.k.
21 ditë të mbetura

Eksperiencë e mëparëshme te veshjet për femra (të paktën 5 vjet) në atelie mode për fustanet e mbrëmjeve;

Aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;

I/E gatshme të transferohet në Tiranë.


 


 

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel