Rrobaqepëse

MINNA
E skaduar

MINNA FASHION SHPALL KONKURS PUNE NE GJILAN!

POZITA: RROBAQEPESE (40 pozita te lira)

1. RROBAQEPESE PROFESIONALE ME MAKINE (20) 2. RROBAQEPESE ME GJILPERE (20)

Ambient i mire pune me orar te plote, 5 dite ne jave dhe pushime me pagese.

Vendi i punes: Rruga Qarkore afer ish-fakultetit FAMA ne GJILAN.

Shfrytëzojeni këtë mundësi për t'u bërë pjesë e kompanisë dhe na kontaktoni në +38348801074

Kandidatet e përzgjedhur do te ftohen per intervistë.


 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel