Saldues

Galvasteel
5 ditë të mbetura

GalvaSteel shpall konkurs për pozitën:

 • Saldues

Saldues

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Aftësi të larta organizative
 • Aftësi të saldimit me Tig - Mik
 • Detyra të cilat i delegohen nga menaxheri i prodhimit


Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Aftësi për kryerjen e punës nën presion
 • Përvoja në fushën përkatëse është e obliguar


Ne ofrojmë:

 • Kontratë të punës të rregullt
 • Orari i punës e Hënë - Premte
 • Sigurim Aksidental 24H
 • Pagë konkurruese
 • Pagesë e orës shtesë
 • Paga e 13-të

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: Info@galvacoat-ks.com

NR KONTAKTUES 049100119

Apliko për këtë pozitë