Saldues

Kompania PRO Home Design është kompani e themeluar në vitin 2021 , veprimtaria e të cilës i përket fushës së përpunimit të drurit, metalit, seteve të kopshtit dhe aksesorëve të ndryshëm për shtëpi. 

Ne jemi në kërkim të punëtorëve të motivuar që të bashkohen me ekipin tonë për pozitën: 

Saldues

 

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Leximi i planeve dhe vizatimeve për të planifikuar paraqitjen dhe procedurat e saldimit;
 • Prerja dhe saldimi i Hekurit dhe Aluminit;
 • Përcaktimi i pajisjeve ose metodave të duhura të saldimit bazuar në kërkesat e kompanisë;
 • Vendosja e komponentëve për saldim sipas specifikimeve;
 • Saldimi i pjesëve të ndryshme duke përdorur pajisje manuale ose gjysmë automatike;
 • Inspektimi i sipërfaqeve dhe strukturave të salduara për të zbuluar defekte;
 • Mirëmbajtja e pajisjeve të punës;

 

Kualifikimet dhe përvoja 

 • Certifikim profesional në saldimi ( e preferueshme)
 • Së paku 2 vite përvojë e dëshmuar si saldator;
 • Përvojë në përdorimin e veglave elektrike ose manual;
 • Aftësi për të lexuar dhe interpretuar dokumente teknike dhe vizatime;
 • Njohuri për standardet relative të sigurisë dhe gatishmëri për të përdorur veshje mbrojtëse (mburojë fytyre, doreza etj.)
 • Shkathtësi dhe vëmendje ndaj detajeve;

 

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: prohomedesign@outlook.com ose të kontaktojnë në numrin 045/ 268- 695

Data e fundit e aplikimit : 24.01.2022

 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel