Sektorist/e, Arkatare, Pranues Malli

Viva Fresh Store
1 ditë të mbetura

Viva Fresh Store 

KONKURS PUNE HAPJE E RE PRIZREN 

- SEKTORIST/E 
- ARKATARE 
- PRANUES MALLI 

Kualifikimet e kërkuara : 

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme, 
 • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjashme, 
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale, -
 • Përkushtim dhe etikë në punë. 
   

Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë: 

 • Kontratë të punës sipas ligjeve në fuqi, 
 • 5 ditë punë dhe 2 ditë pushim për të gjithë punëtorët, 
 • Sigurimi shëndetësor, 
 • Pagesa e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve në fuqi, 
 • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme, 
 • Trajnime të çertifikuara nga Qendra e trajnimeve Viva Fresh, - Kushte cilësore të punës, 
 • Mjedis miqësorë dhe gjithëpërfshirës. 

   

Aplikimi: 
Për të aplikuar, dërgo CV në e-mail recruiting@vivafresh-rks.com apo plotëso aplikacionin në pikat e Viva Fresh Store në Prizren apo duke klikuar në butonin më poshtë: 

Aplikoni Këtu